Black Swan Budapest - Gastro.hu (2023)

Black Swan Budapest alapadatok

TOP listás helyezések:

1. TOP10 koktélbár 2022

Szolgáltatások:

Rendezvény kitelepülés

Csoportok részére

Asztalfoglalás

Felszolgálás

Betévedő vendégek jöhetnek

Specialitások:

Ebéd

Italok

Árkategória:

$$ Közepes árfekvés

Black Swan Budapest vélemények

Érdemes asztalt foglalni, mert nem túl nagy a hely, volt egy kis speak easy vibe ami nagyon bejött . A koktélok fantasztikusak voltak mind a látvány mind az ízek

Vivien Weidner

Black Swan Budapest - Gastro.hu (1)

Szuper hely nagyon szépen és ízlésesen kialakított helységekkel, finom italokkal és kedves személyzettel. Abszolút ajánlott!Érdemes heyet foglalni mert ezen kapacitásaik szűkösek.Super place with very nicely and tastefully designed rooms, delicious drinks and nice staff. Absolutely recommended!It is worth making a reservation because their capacities are limited

Peter Usztoke

Black Swan Budapest - Gastro.hu (2)

Igazi minőségi hely! Mind az italok, mind a szervíz minősége, valamint a bártenderek szaktudásának összessége teszi ezt a helyet Budapest legjobb bárjává. Örülök, hogy itt járhattam!🙂🥂👍

Sashegyi Árpád

Black Swan Budapest - Gastro.hu (3)

Sötét van. Hangos a zene. A személyzet kíváló az italok finomak

Zsolt Varga

Black Swan Budapest - Gastro.hu (4)

Figyelmes kiszolgálás, remek koktélok!Élmény volt nézni a bartenderek látványos munkáját! Impozáns hely! 😉

Orsolya Szalmás

Black Swan Budapest - Gastro.hu (5)

Nagyon igeretes a bejarat. Aprocska, club jellegu hely. Idaig jo. Brutal hangos zene, beszelgetes kizarva. Irrealis hideg vendegter. Profi mixer, nagyon csendes, hatarozatlan pincer. Kvazi nulla kommunikacio. Ami vegkep erthetetlen, az az itallap. Egy Mo terkep celtalanul. Egy rejtelyes alapu koktelsor es semmi, de semmi mas. Lehet, hogy valami karaktert kellene mondani es jon egy izgalmas csoda? Ha igen, miert nem sugalljak. A jeg gyonyoru. Benne pecsetnyom. Minden mas erhetetlen. Relative draga. Miutan nincs ara semminek, kvazi lutri. Nem egy jo hely.

Cickány Baráth

Black Swan Budapest - Gastro.hu (6)

Fantasztikus koktélokat lehet kóstolni, és a hely hangulata is szuper.

Bús Ádám

Black Swan Budapest - Gastro.hu (7)

(Video) Cocktail at Black Swan Lab Budapest

Exkluzív, elegáns, letisztult. A személyzet nagyon profi, kedvesek voltak az első perctől. Imádtuk a falon kiállított nagyjából kismillióra tippelt alkoholos üvegeket.Sajttálat ettünk, nagyon finom sajtválogatást kaptunk, jól illett hozzá a zöldalma.Az tény, hogy a hely kicsit túl van árazva, de összeségében nagyon élveztük az itt töltött estét.

Petra Katavics

Black Swan Budapest - Gastro.hu (8)

Kiváló! Hangulatos, egyedi, piák és kaják is szuperek! Ajánlom

Melcsi Nádas

Black Swan Budapest - Gastro.hu (9)

Nagyon patika hely!

Andras Lipak

Black Swan Budapest - Gastro.hu (10)

Hihetetlenül jól!

Csaba Karnóczi

Black Swan Budapest - Gastro.hu (11)

A hely hangulata magával ragadó, tényleg nagyszerűen tudnád érezni magad... ha nem lenne néhány bosszantó apróság. A koktéllap túl apróbetűs hogy olvasni tudd, a személyzet bár láthatóan imádja amit csinál, sajnos feledékeny. A partnerem whisky alapú koktélja nagyon jó volt, az enyém inkább közepszerű, mindez úgy hogy a két ital 7000 forintba került. Ennél azért vannak jobb ár-érték arányú koktélbárok a városban.

Balázs Tóth

Black Swan Budapest - Gastro.hu (12)

Nagyon kedves kiszolgálás és rendkívül színvonalas hely. A koktélok is fantasztikusan igényesen vannak szervírozva.

Mia Kiss

Black Swan Budapest - Gastro.hu (13)

Többször voltunk már különböző társasággal, és szerintem kedvesek, illedelmesek, segítőkészek. Finomak a koktélok, és a külön kéréseket tök szívesen és ügyesen teljesítik. Én már mindig rábízom magam a tanácsaikra mert eddig mindig bejött. Az asztaloknál jól jönne egy pici itallap néző fényforrás, de amúgy szerintem hibátlan a világítás és az interior.

Marcell May

Black Swan Budapest - Gastro.hu (14)

egesz egyszeruen elkepeszto jo a hely, a legjobb koktelok Magyarorszagon! must see

Design Konyha

Black Swan Budapest - Gastro.hu (15)

Szuper csapat! ❤️ Igényes, elegáns környezetben élvezheted Budapest legfinomabb koktéljait és ételeit.

Fanni Benkő Molnár

Black Swan Budapest - Gastro.hu (16)

Jó hangulat, jó minőségű alkohol, szakértő, profi csapat!

Balázs Szabó

Black Swan Budapest - Gastro.hu (17)

Szuper koktélok előzékeny kedves kiszolgálás.Megfelelő ár érték arány🤑

Tamás Urbán

(Video) The world's best restaurant: A Yorkshire pub

Black Swan Budapest - Gastro.hu (18)

Az egyik legszebb ékszer Pest belvárosában.

Ákos D

Black Swan Budapest - Gastro.hu (19)

Ha lehetne 6 csillagot adni akkor adnék. Első osztályú italok, remek kiszolgálás, nagyon hangulatos hely.

Ferenc Virág

Black Swan Budapest - Gastro.hu (20)

A vendéglátás első osztályú. A koktélok isteniek. Profi csapat egy fantasztikus helyen. Imádtuk...

Péter Nagy

Black Swan Budapest - Gastro.hu (21)

Literally the best coctail place in Budapest. Awesome drinks, perfect service. I love it.

Botond B

Black Swan Budapest - Gastro.hu (22)

Charming and cozy with splendid bar and interior including great music. Well desgined menu offers plenty of signatures including few version of Negroni

Mateusz K

Black Swan Budapest - Gastro.hu (23)

Nice selection of special cocktails that you can try only here. For example - truffle negroni, they serve it with caviar and truffle honey. Definitely must visit if you like speakeasy bars.

Ruslana A

Black Swan Budapest - Gastro.hu (24)

Excellent drinks

Henry Cohen

Black Swan Budapest - Gastro.hu (25)

excellent cocktail with great 30s feel, art deco design and top quality cocktails. extremely friendly and professional service. highly recommended,

Zsuzsanna M

Black Swan Budapest - Gastro.hu (26)

A Black Swanban minden a minőségről szól. Exkluzív környezet, kiváló érzékkel megtervezett beltér, jó tapasok, kitűnő italok és kifogástalan kiszolgálás. Ez az a hely, ahonnan el sem mentünk de már tervezzük, hogy mikor térünk vissza. Véletlenül akadtunk bele egy kocsmaturné alkalmával, utólag vettem észre hogy listán volt, vélhetően a Magyar Konyha budapesti kalauzából vettem az ötletet, hogy meglátogassam. Az árak magasak, de ilyen az élet, a minőséget meg kell fizetni. Megyünk még!

406endred

Black Swan Budapest - Gastro.hu (27)

Eddig sosem csalódtunk, sőt....A koktélok kiválóak, az ételek nagyon finomak.Laza de mégis elegáns.Különösen nagy öröm számunkra,hogy a kiszolgáló személyzet még mindig ugyanaz akikkel először találkoztunk!Ha valaki egy könnyű "londoni" estére vagyik mindeképpen látogasson el ide.Köszönjük a kiszolgáló személyzetnek a remek estéket!

traktor22

Black Swan Budapest - Gastro.hu (28)

A hely ítlésesen lett kialakítva. A személyzet érti a dolgát, néhány kérdés után ajánl italokat. Minden kérésünket megoldották.

fapuma001

Black Swan Budapest - Gastro.hu (29)

Vendégeket ,kedvesen, figyelmesen fogadják. Finom koktélok jó hangulatú hely . Nagyon jó koktélokat ajánlott a felszólaló .

Mucuska1

Black Swan Budapest - Gastro.hu (30)

(Video) DP/30: Black Swan Cinematographer, Director & Editor

Pazar belső tér, nagyon eltalálták a hangulatot. A személyzet kedves és segítőkész. A kínálat óriási, viszont a sok pozitívum hátránya az árazás, ami kimondottan magas. Randi helyszínnek, Évfordulóra tökéletes csak foglaljatok asztalt előtte.

towntravelteam

Black Swan Budapest - Gastro.hu (31)

Az első benyomás. Belépéskor rögtön az egyik bártender úr köszöntött minket, lesegítette a kabátainkat és asztalt kínált. A választásban hibátlan információkat kaptunk segítség gyanánt. Tökéletes zene és hangerő, fények, hangulat. Minőségi koktélok, nagyon pozitív élmény. Köszönjük! :)

zsignori

Black Swan Budapest - Gastro.hu (32)

Hihetetlen elegancia és profizmus. Mindenkinek ajánlom aki minőségi és különleges helyre vágyik Budapesten.

Csipke

Black Swan Budapest - Gastro.hu (33)

Bátran merem ajànlani ezt a helyet azoknak, akik nem a hetköznapi koktèlokra vàgynak, hanem különlegesebb ízvilàgra. Rendkívül igènyes hely, szuper staffal, egyedi italokkal.

DoubleDaBee

Black Swan Budapest - Gastro.hu (34)

very nice place, one of the most beautiful back bar I've ever seen. Elegant and refined, I definitely recommend it.If the fifth star is missing it is because I haven't found much "heat", but I liked it a lot and I hope to come back.

273antonellot

Black Swan Budapest - Gastro.hu (35)

I visited with my friend here for a quick cocktail drink after our full day excursion. It’s a small completely stocked bar. We loved their cocktail menu. It’s unique and different.. the server was very friendly and helpful. We had hermitage and a true icon. Both were very good. Although a true icon could have been a bit less sweeter. But it was very refreshing. We loved it. The price was also decent for the mix. I would definitely recommend this place for a late night drink with friends or partners. They have place to sit at the table as well as at the bar. We dint go for food as we had had our dinner. So can’t comment on that.

Annoda

Black Swan Budapest - Gastro.hu (36)

The drinks here are tasty and unique and the atmosphere is wonderful. The service was great as well. Only downside is that it is very expensive, especially for Budapest standards. Worth a visit.

Eathereplease

Black Swan Budapest - Gastro.hu (37)

Fantastic place, excellent cocktails and service.It’s a bit more expensive than other similar places but the quality its much better, it worths the price!Excellent also if you want to make impression on a woman.

trepiter11

Black Swan Budapest - Gastro.hu (38)

This bar is a great casual bar where you can sit, relax and have a conversation. The atmosphere is small local establishment with very friendly staff with a wide selection of cocktail. It was a great fine.

Shreder

Black Swan Budapest - Gastro.hu (39)

Straight forward: if you are in Budapest and looking for excellent mixologist cocktails that is the place to go!!! Enthusiastic and amazing service provided by truly committed team!

128tamasb

Black Swan Budapest - Gastro.hu (40)

Well here I am again. I don’t feel the need to write many reviews - not unless a place is so bad that I have to warn others not to make my mistake - OR - as in this case, you find something that is so good and so well thought out you have to give it praise.Black Swan is that good. We’re new to Budapest but have already found some great places to eat - there must be many.Too many of the bars though just appear to be catering for the loud Stag and Hen brigade. Not everyone is in Budapest for that. Black Swan does do food, but I’m reviewing this just as a Cocktail bar.It is just the sort of place where you want to end up after a meal or show, or anything to be honest.It does have a Speakeasy feel to it but this is not a themed bar, it’s far more sophisticated than that.You have to keep your eyes open, as you can easily walk past it, but once you’re in you’ll be glad that it’s not shouting at people from the pavement and that you’ve found your favourite bar in the city.I won’t post any photos as I’m not a professional photographer but the interior is great and there are some lovely surprises inside.Great stuff.

jim_ettridge

(Video) BLACK SWAN Featurette: Natalie Portman's Training

Black Swan Budapest - Gastro.hu (41)

By far the beat drinks I've had in Budapest. The atmosphere was very speakeasy-like without taking anything away from the experience. The cocktails were all great (ordered 4 of them!) and each one had a very distinct taste profile that kept surprising me again and again. Another plus, due to its speakeasy nature and recent opening it dorsn't get too crowded, at least not when I went. Overall 5/5, would not miss under any circumstances.

Nikolas M

Black Swan Budapest - Gastro.hu (42)

One of a kind speak easy bars! Really nice place and atmosphere, nice music, kind staff! It has a really nice menu with alcohol drinks. Definitely try the cocktails and for those that love rum try zacapa, kraken or plantation! I will come again for sure!

H6161FYmarias

Black Swan Budapest - Gastro.hu (43)

Extremely nice cocktail bar, with a huge selection of Gin, Tequila and Rum. Smart bartenders with great recipes. Don't miss that!

ToBeGallery

Black Swan Budapest - Gastro.hu (44)

Quality welcoming, quality design and music, quality drinks and quality service. Will definitely be back for another Salty Sour!

Inverz

Black Swan Budapest - Gastro.hu (45)

Friendly staff, well balanced & tasting cocktails. Classy interior & impressive back-bar selection. Check it out 👍

petes929

Black Swan Budapest - Gastro.hu (46)

Vissza Tovább

1 / 46

Black Swan Budapest facebook posztok

Meet Hermes!

Az istenek hírnöke és az utazók védelmezője volt, ezért ez az ital egy tökéletes választás a megfáradt kalandoroknak, akik mi másra vágzhatnának,mint egy kis aszú-citrus-vanília egyvelegre.

Havi menünkön találod Hermész nevű gyönyörűségünket!

Black Swan Budapest, 2023.01.23.

Patrik és Bence gondoskodik a jó a hangulatról nálunk minden este!

Szakmai tudásunknak köszönhetően vagyunk kimagaslóak a budapesti éjszakában.

Látogass el hozzánk és kóstold meg a fiúk kedvenceit a menünkről!
Minden hónapban van valami új a tarsolyukban.
...

Black Swan Budapest, 2023.01.18.

Hello there, HERA 🪶🧊

Selymesebb, gyümölcsösebb változata a negroninak, amely akár a főisten feleségének a kedvenc koktelja is lehetne.
Joghurt és licsi jegyeinek köszönhetően minden bizonnyal a hölgyek kedvencei közé tartozik majd a havi menüről!

Asztalfoglalás :...

Black Swan Budapest, 2023.01.12.

(Video) The Beauty Of Black Swan

Videos

1. Visuals - Black Swan (4K)
(The Clip Of)
2. BLACK SWAN (2010) MOVIE REACTION!! FIRST TIME WATCHING!
(Brandon Likes Movies)
3. Tchaikovsky: Swan Lake | Kirov Ballet, 1990 (Choreography: Marius Petipa & Lev Ivanov)
(DW Classical Music)
4. Black Swan | #TBT Trailer | Fox Searchlight UK
(Searchlight Pictures UK)
5. [KPOP IN PUBLIC PARIS] BTS 방탄소년단 - BLACK SWAN 댄스커버 Dance Cover by Pink Cloud from France.
(The Cloud Dance Crew)
6. Craft Beer in Stratford - Boar's Head Pub
(Destination Stratford)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Rueben Jacobs

Last Updated: 02/06/2023

Views: 6330

Rating: 4.7 / 5 (57 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rueben Jacobs

Birthday: 1999-03-14

Address: 951 Caterina Walk, Schambergerside, CA 67667-0896

Phone: +6881806848632

Job: Internal Education Planner

Hobby: Candle making, Cabaret, Poi, Gambling, Rock climbing, Wood carving, Computer programming

Introduction: My name is Rueben Jacobs, I am a cooperative, beautiful, kind, comfortable, glamorous, open, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.